συχνές ερωτήσεις

Θεωρητικά, ναι!

Για να γίνει κάποιος εκπαιδευτής σκύλων χρειάζεται μία γκάμα ικανοτήτων, κάποιες είναι απλές και κάποιες πολύπλοκες. Ωστόσο, καμία από αυτές δεν είναι τόσο πολύπλοκη που, με κάποια εξάσκηση, να μην μπορεί κάποιος να την κατακτήσει.

κτός και αν κάτι τον φορτίζει συναισθηματικά. Τότε, η μάθηση της ικανότητας εκτός από πολύπλοκη, γίνεται και δύσκολη.
Το σύστημα Ε.Σ.Σ.Α θα βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο να βρει τον τρόπο να κάνει τα πολύπλοκα και δύσκολα, εύκολα και απλά. Το θέμα είναι να μην παραιτηθεί πριν να πετύχει.

Το Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy δίνει την εγγύηση Always there for you. Όσο δεν παραιτείσαι, εμείς θα είμαστε δίπλα σου με όλες μας τις δυνάμεις, όσο χρόνο και αν χρειάζεσαι!

Με δυο λέξεις, Κίνητρο και Δράση. Το Κίνητρο είναι το «γιατί» σου.

Θες ένα έξτρα εισόδημα; Θες να επικοινωνείς καλύτερα με τους σκύλους; Θες να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου και των πλασμάτων γύρω σου; Θες φήμη; Όποιο και να είναι το κίνητρό σου, δεν θα γίνει τίποτα αν δεν αναλάβεις Δράση…

Δράση, είναι οι πράξεις που κάνεις προς μία κατεύθυνση. Όσο πιο σωστά δομημένες είναι και όσο μεγαλύτερη συνέπεια και σωστή καθοδήγηση έχεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχεις ξανά και ξανά και ξανά…

Οι καινοτόμες τεχνικές του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy: «Δράσε», «Βήμα Βήμα», «Τα Δύσκολα Εύκολα» και «Τα Πολύπλοκα Απλά», καθώς και το καινοτόμο σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. σε συνδυασμό με την εγγύηση «Always There For You», δημιουργούν ένα τεράστιο δυναμικό που θα σε ωθήσει προς την επιτυχία.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να επιθυμεί να κάνει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος είναι τα χρήματα και ο δεύτερος η εμπιστοσύνη.

Χρήματα

Το κόστος, ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης, είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολεί τον καθένα μας. Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να εξοικονομήσουμε χρήματα, δαπανούμε το πιο πολύτιμο αγαθό του κόσμου, τον χρόνο.
Πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα σου πάρει να μάθεις αυτά που χρειάζεσαι ώστε να αρχίσεις να έχεις έσοδα;

Με σύστημα, δράση και σωστή καθοδήγηση εμείς μπορούμε να στο μάθουμε σε έξι μήνες.
Μόνος σου, θα χρειαστείς χρόνια. Ακόμα και αν έχεις το μεγαλύτερο κίνητρο του κόσμου, θα χρειαστείς χρόνο για έρευνα, πειράματα, δοκιμές…

Στην καλύτερη περίπτωση θα τα καταφέρεις σε κάμποσα χρόνια. Στη χειρότερη θα απογοητευθείς και θα σταματήσεις.
Ακόμα και αν τα καταφέρεις, γιατί να χάσεις 5 ή και παραπάνω χρόνια στα οποία θα μπορούσες να έχεις έσοδα;

Εμπιστοσύνη

Δεν πιστεύεις ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που λέμε. Έχεις δίκιο! Δε μας γνωρίζεις.
Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό μπορούμε να σε βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους.

 • Επικοινώνησε μαζί μας, ώστε να βρεθούμε από κοντά ή μέσω Skype και να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες.
 • Δες τα εκπαιδευτικά μας βίντεο και δοκίμασε κάποιες από τις οδηγίες για να δεις αν φέρνουν αποτέλεσμα.
 • Διάβασε το βιβλίο μας ξανά με προσοχή… πιστεύεις ότι θα μπορούσε να το γράψει κάποιος χωρίς γνώσεις, χωρίς να έχει κάνει έρευνα, χωρίς εμπειρία;
 • Δες τι λέει για εμάς ο κόσμος.
 • Ζήτησε κάποιο μικρότερο πακέτο, δοκιμαστικά.

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο του εκπαιδευτή που θα φτάσεις, σε συνδυασμό με τη δράση που θα κάνεις πάνω στις τεχνικές μάρκετινγκ που θα σε διδάξουμε.
Ωστόσο, για να σου δώσω μια λιγότερο αφηρημένη απάντηση ας υποθέσουμε τα εξής:

Ότι έχεις γίνει Εκπαιδευτής Σκύλων επιπέδου 1ε  (αν δεν γνωρίζεις τι σημάνει αυτό κατέβασε δωρεάν το e-book μας «Τι επιπέδου εκπαιδευτής θέλεις να γίνεις;») και δεν κάνεις καμία δράση για ουσιαστικό μάρκετινγκ. Απλά βγάζεις μερικές κάρτες και τις μοιράζεις σε Pet shops. Πόσους πελάτες πιστεύεις ότι θα βρεις μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο; Πέντε, Δέκα, Δεκαπέντε;

Τώρα ας υποθέσουμε ότι με αυτούς του πελάτες κλείνεις ένα απλό πρόγραμμα των 10 ωρών και έχεις βάλει τη χαμηλότερη τιμή που είναι 30 ευρώ ανά ώρα.
Συνεπώς έχουμε 300 ευρώ από κάθε πελάτη.

Αν βρεις 5 έχουμε 1500 ευρώ με 50 ώρες εργασία μέσα σε ένα χρόνο.
Αν βρεις 10 έχουμε 3000 ευρώ με 100 ώρες εργασία μέσα σε ένα χρόνο.
Αν βρεις 15 έχουμε 4500 ευρώ με 150 ώρες εργασίας μέσα σε ένα χρόνο.

Με εργασία χαλαρή, σε χρόνο και μέρος που θα επιλέξεις εσύ.
Αλήθεια, ο μέσος υπάλληλος πόσα χρήματα βγάζει σε έναν μήνα και πόσες ώρες δουλεύει για αυτά;

Θα αποκτήσεις όλα τα εφόδια (και παραπάνω) που είναι απαραίτητα για να γίνεις ένας σωστός Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων. Θα γίνεις ειδικός στην επικοινωνία μεταξύ σκύλων και ανθρώπων.

Τα μαθήματα είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μαθητές που δεν μένουν στην Κέρκυρα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων  (ιδιαίτερα, ταχύρρυθμα, μεγαλύτερης διάρκειας, αναβολή σπουδών). Επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς και να δεις ποιο από τα ειδικά προγράμματα σου ταιριάζει καλύτερα.

Ναι και όχι. Θα είναι χαρά μας να διδάξουμε οποιονδήποτε, αρκεί να αγαπάει και να σέβεται τους συνανθρώπους του και τα ζώα και να είναι σε θέση να κατανοήσει και να ακολουθήσει (σε κάποιον βαθμό) τη φιλοσοφία της Σχολής. Οι υποψήφιοι σπουδαστές περνάνε από συνέντευξη.

Επίσης, το Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy έχει το δικαίωμα να σταματήσει τη συνεργασία με όποιον σπουδαστή δεν ακολουθεί το πρόγραμμα παρακολούθησης και δεν έχει κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους συνανθρώπους του ή στα ζώα.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy είναι συμβατή με το ISO 29990, που σημαίνει ότι οι σπουδαστές παρακολουθούν ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς, με μετρήσιμα αποτελέσματα και με τη δυνατότητα συνεχής αξιολόγησης που σαν σκοπό έχει, τη συνεχόμενη βελτίωση και εξέλιξη.

Ο κάθε σπουδαστής που θα ολοκληρώσει τις σπουδές του, θα πάρει πιστοποιητικό παρακολούθησης και την εγγύηση «Always there for you». Επιπλέον θα ενημερώνεται συνέχεια για νέα, σχετικά με την εκπαίδευση και την ψυχολογία σκύλων, όπως και για νέες τεχνικές και σεμινάρια.

Τη σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές όλων των ηλικιών αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οποιαδήποτε γνώση ή εμπειρία θα βοηθήσει, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα. Το πρόγραμμα της σχολής είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους σπουδαστές (θεωρητικά και πρακτικά).

Η Σχολή προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να εργαστείτε, είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας είτε ως στέλεχος μιας επιχείρησης με αντικείμενο τους σκύλους (Pet shop, Κτηνιατρείο, Ξενοδοχείο Σκύλων, Κέντρο Εκπαίδευσης).

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών υπάρχει η εγγύηση «Always There For You». Η Σχολή, θα σας υποστηρίξει με όποια μέσα διαθέτει για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Εν μέρει, όχι. Αναφέραμε παραπάνω ότι για να φοιτήσει κάποιος στη σχολή πρέπει να είναι 18 χρονών, ωστόσο, αυτό είναι προϋπόθεση της Σχολής. Αν κάποιος έχει Σωστή πληροφόρηση, καθοδήγηση και κάνει Δράση, μπορεί να γίνει Σωστός Εκπαιδευτής Σκύλων και σε μικρότερη ηλικία.

Επίσης, η φυσική κατάσταση παίζει τον ρόλο της σε ένα βαθμό ανάλογα με την εξειδίκευση της εκπαίδευσης που θέλει κάποιος να κάνει. Αν κάποιος θέλει να εκπαιδεύσει σκύλους για Agility ή για Στρατιώτες, πρέπει να διαθέτει μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς ο εκπαιδευτής μπορεί, σε έναν μεγάλο βαθμό, να παίξει τον ρόλο του προπονητή και να καθοδηγεί άλλους (βοηθούς, χειριστές, ιδιοκτήτες) για να κάνουν τη δουλειά που απαιτεί φυσική κατάσταση.

Το Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy κατανοεί ότι οι σπουδαστές μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα. Για αυτό έχει δομήσει τα μαθήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα κάποιων απουσιών, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν με τη μορφή ιδιαιτέρων ή με έξτρα εργασίες. Στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να γίνει και αναστολή σπουδών.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy, διδάσκεστε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων και τεχνικών εκπαίδευσης σκύλων, ώστε οι φοιτητές να έχουν σφαιρική αντίληψη πάνω στο αντικείμενό τους.

Επίσης, διδάσκεστε το καινοτόμο σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. το οποίο θα σας μάθει:

 • Πώς να φτιάχνετε δικά σας συστήματα και προγράμματα εκπαίδευσης.
 • Πώς να ακονίζετε τις ικανότητες των εκπαιδευόμενων αλλά και τις δικές σας.
 • Πώς να κατανοήσετε καλύτερα τις διάφορες τεχνικές και δεξιότητες εκπαίδευσης.
 • Πώς να κάνετε τα πολύπλοκα και δύσκολα, απλά και εύκολα.
 • Πώς να βάζετε σωστούς στόχους και σωστά κίνητρα.
 • Πιστοποιήσεις
 • Σφαιρική Προσέγγιση
 • Καινοτόμο σύστημα Ε.Σ.Σ.Α.
 • Καινοτόμες Διδακτικές μέθοδοι
 • Καινοτόμες Τεχνικές και Δεξιότητες
 • Θα είμαστε πάντα δίπλα σας «Always There For You»
Συχνές ερωτήσεις - Σχολή Εκπαιδευτών ΣΚύλων