Η τέχνη του σωστού εκπαιδευτή σκύλων

Η Τέχνη του Σωστού Εκπαιδευτή Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου

Η τέχνη του σωστού εκπαιδευτή σκύλων

  • Μπορώ να το κάνω;
  • Έχει κέρδος;
  • Γιατί αυτό και όχι κάτι άλλο;
  • Γιατί είναι το επάγγελμα του μέλλοντος;
  • Γιατί να επιλέξω το Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy και όχι κάποια άλλη σχολή;

Το τελευταίο διάστημα, η ανησυχία, το άγχος και η ανασφάλεια έχουν γίνει η σκιά των περισσότερων ανθρώπων

Πάρε μία βαθιά ανάσα!

Το ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες με μεγάλες δυνατότητες. Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσουμε ότι όσο έχει αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα, άλλο τόσο πρέπει να αλλάξουμε και εμείς τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τις ευκαιρίες. Ο καιρός που ο κάθε άνθρωπος μπορούσε να βασιστεί σε μία δουλειά και ένα σταθερό μηνιάτικο, έχει απομακρυνθεί και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει.

Για να μπορέσει σήμερα κάποιος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω από ένας απλός υπάλληλος ή ένας μικρός «τα κάνω όλα μόνος μου», επιχειρηματίας.

Στη σημερινή εποχή, για να μπορέσεις να ξεφύγεις από το σκιερό κλίμα που επικρατεί, πρέπει να ακονίσεις τις ικανότητες και το μυαλό σου. Πρέπει να μπεις στη διαδικασία να δεις μπροστά, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

Η Τέχνη του Σωστού Εκπαιδευτή Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου

«Και θα το κάνω αυτό με το να πάω στο Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy;», θα ρωτήσεις.

Ναι και όχι… Όχι και ναι…

Για να μπορέσεις να ξεφύγεις, πρέπει να ανέβεις επίπεδο και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι έκανες μέχρι τώρα, τα οποία θα σου προσφέρουν νέες γνώσεις, δυνατές εμπειρίες και έναν διαφορετικό, πιο αποδοτικό, τρόπο σκέψης. (Αν αυτά που έκανες μέχρι τώρα σου έφερναν αποτέλεσμα, πίστεψέ με, θα το είχες καταλάβει).

Το Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Ωστόσο, αν κάποιος δεν αγαπά του σκύλους και δεν τον ενδιαφέρουν τα ζώα γενικά, δεν είναι απαραίτητο να πετύχει το level up μέσα από τη σχολή μας.

Εμείς απευθυνόμαστε σε εσένα, που η ιδέα να επικοινωνείς με τα ζώα τρεμοπαίζει μέσα στο μυαλό σου χρόνια.

Και εδώ βρίσκεται η καινοτομία του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy.

To μοναδικό Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά πλάσματα να αλλάξουν. Βήμα – βήμα, τα καθοδηγεί στο να μεταμορφωθούν σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Στο Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy θα σε διδάξουμε το Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. με σκοπό να το εφαρμόσεις για να βοηθήσεις τους σκύλους και τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, τίποτα δε σε εμποδίζει να το εφαρμόσεις και σε άλλες πτυχές της ζωής σου. Το Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να εντοπίζει προβλήματα, να τα σπάει σε κομμάτια και να σε οδηγεί στη λύση τους. Αν το επιθυμείς, το Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. μπορεί να γίνει ο οδηγός σου…

Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σου (Always There For You) και, μέσω του Ε.Σ.Σ.Α. θα βγάζουμε από τη μέση ότι πρόβλημα και αν συναντήσεις.

Η Τέχνη του Σωστού Εκπαιδευτή Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου

Μπορώ να το κάνω;

Ο καθένας μπορεί να το κάνει!

Η απόσταση, τα χρήματα και η οπισθοδρομική αντίληψη τρίτων που νομίζουν ότι ξέρουν, είναι μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις. Ωστόσο, τι σύστημα που λύνει προβλήματα θα είχαμε, αν δεν βρίσκαμε λύση. Επικοινώνησε μαζί μας για να δούμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν ή που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Στην πραγματικότητα, το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ!

Αν το ακολουθήσω σαν επάγγελμα, θα έχω κέρδος;

Δεν ψάχνουμε για μαθητές, ψάχνουμε για συνεργάτες! Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του και, μέσω του Ε.Σ.Σ.Α., θα βρίσκουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντά.

Γιατί είναι το επάγγελμα του μέλλοντος;

Στην Ελλάδα ο αριθμός των κατοικίδιων όλο και μεγαλώνει, ωστόσο, η αντίληψη που έχει ο κόσμος για τη Σωστή Εκπαίδευση Σκύλων, είναι αρκετά πίσω. Το Μίλα στο Σκύλο σου, ήδη έχει αρχίσει να το αλλάζει αυτό.

Ωστόσο, το ότι θα αλλάξει η αντίληψη κάποιου, δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Θα χρειάζεται κάποιον ειδικό με σωστό σύστημα για να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ειδικά για αυτόν.

Θα χαρούμε να σε έχουμε στην ομάδα μας!

Επικοινώνησε μαζί μας για να δούμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν ή που μπορούμε να δημιουργήσουμε…

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κατέβασε δωρεάν το e-book του Dog Trainer Academy με ένα κλικ εδώ!

μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook
Twitter