Η ομάδα μας - Dog Trainer Academy

Η ομάδα της Σχολής Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, αποτελείται από ειδικά καταρτισμένους ανθρώπους, προσφέροντας όλα τα εφόδια που κρίνονται απαραίτητα για έναν σωστό Επαγγελματία Εκπαιδευτή Σκύλων.

Ηλίας Ραϋμόνδης
Ειδικός στην Επικοινωνία μεταξύ Σκύλων και Ανθρώπων

Ο Ηλίας Ραϋμόνδης ξεκίνησε να εκπαιδεύει σκύλους το 1995 και ανθρώπους (σε διάφορα αντικείμενα) το 1999.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολές εκπαίδευσης σκύλων και έχει παρευρεθεί (και συμμετάσχει) σε σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα και Ολλανδία.
Είναι εμπνευστής και δημιουργός του Συστήματος Ε.Σ.Σ.Α., το οποίο είναι η πεμπτουσία των γνώσεων και των εμπειριών του.
Το Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. είναι ένα σύστημα σταδίων που κάνει τα πολύπλοκα απλά, τα δύσκολα εύκολα και, αν το επιθυμείς, σε βοηθά να κατακτήσεις τα επόμενα Επίπεδα.

Ανάργυρος Κουλούρης
Νομικός Σύμβουλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2008 έχει το δικηγορικό του γραφείο στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Είναι ο Νομικός Σύμβουλος του Μίλα στο Σκύλο σου.
Χρήστος Τσαρακτσίδης
Ψυχολόγος

Ο Χρήστος Τσαρακτσίδης αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Plymouth και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth στο τμήμα της Δικαστικής Ψυχολογίας καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Teesside στο τμήμα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Εργάστηκε στην Αγγλία σε ερευνητικά προγράμματα των πανεπιστημίων που φοιτούσε καθώς και στο κρατικό σύστημα υγείας.

Ερχόμενος στην Ελλάδα εργάστηκε στο Κέντρο Απεξάρτησης «ΟΚΑΝΑ». Επίσης, απασχολήθηκε στο Ψυχιατρείο Κέρκυρας σε εθελοντική βάση. Ύστερα, εργάστηκε ιδιωτικά.

Έχει ερευνητικό ενδιαφέρον και εξειδικεύεται στο Μετατραυματικό Στρες και στη θεραπεία Άγχους, Κατάθλιψης, Απώλειας, Διαταραχής Πανικού, Ειδικές Φοβίες, καθώς και σε γενικότερα θέματα συμβουλευτικής με κατεύθυνση τη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική.

Εύη Παντοπούλου
Κτηνίατρος
Σπούδασε και έκανε μετεκπαίδευση στην παθολογία ζώων συντροφιάς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στην Κέρκυρα.
Αφροδίτη Θεοφανίδου
Groomer

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16.11.1991. Το 2010 έφυγε για σπουδές πάνω στην ψυχολογία. Έχοντας πάντα στην οικογένεια κατοικίδια της άρεσε να παρακολουθεί εκθέσεις και σεμινάρια για σκύλους.

Το 2012 παρακολούθησε το πρώτο της σεμινάριο grooming και αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά, ξεκινώντας δουλειά σε ένα από τα πιο γνωστά grooming studio της Φιλιππούπολης. Το 2014 τελειώνοντας από τις σπουδές της, μετακόμισε στην Κέρκυρα και έχοντας πλέον τις γνώσεις και την εμπειρία άνοιξε το δικό της κομμωτήριο κατοικιδίων στο κέντρο της πόλης.

Σε αυτά τα χρόνια συνεχίζει να πηγαίνει σε σεμινάρια στα οποία έχει παρακολουθήσει μαθήματα από τους πιο έμπειρους groomer, όπως οι Ελένη Μίντζη, Paola Acco, Umberto Lehmann, Alberto Bianchi και άλλοι.

η ομάδα μας - Σχολή εκπαιδευτών σκύλων