Η Φιλοσοφία μας - Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων

η φιλοσοφία μας

Η σημαντικότερη γνώση είναι να γνωρίζεις τον τρόπο να βρεις, να κατανοήσεις και να αφομοιώσεις αυτά που δεν γνωρίζεις και που σου είναι χρήσιμα! Η ομάδα του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να το πετύχεις!

Το καινοτόμο σύστημα Ε.Σ.Σ.Α. θα σου διδάξει πώς να εντοπίζεις τις δυσκολίες και τα προβλήματα και πώς να βρίσκεις ή να δημιουργείς λύσεις χωρίς το παραμικρό ίχνος βίας. Οι τεχνικές που περιέχει κάνουν τα πολύπλοκα και δύσκολα, απλά και εύκολα…

Κάθε μαθητής που θα ολοκληρώνει τις σπουδές του, θα μπορεί να βοηθήσει τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, να επικοινωνούν καλύτερα, να ξεπερνούν δυσκολίες και να λύνουν προβλήματα… Όλα με την εγγύηση “Always there for you”!

Στο Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy θα μάθεις να βρίσκεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν!

Η Ουσία της εκπαίδευσης είναι να βρούμε έναν απλό και εύκολο τρόπο να διδάσκουμε εμάς αλλά και τα πλάσματα γύρω μας, πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Της δικής μας, της δικής σας, αλλά και των πλασμάτων γύρω μας.

Δε θα σας διδάξουμε απλά ένα τυποποιημένο σύστημα Εκπαίδευσης Σκύλων. Θα σας διδάξουμε τον τρόπο να μάθετε τον εκπαιδευόμενο να μαθαίνει, να επικοινωνεί, να βελτιώνεται και να βελτιώνει. Θα σας διδάξουμε τον τρόπο να βλέπετε μέσα από τα μάτια του κάθε εκπαιδευόμενου, να κατανοείτε τα συναισθήματά του και να τον καθοδηγείτε στην επιτυχία…

Θα σας διδάξουμε την τέχνη του να διδάσκετε και να διδάσκεστε… Θα σας διδάξουμε το καινοτόμο σύστημα Ε.Σ.Σ.Α.

Σκοπός μας είναι να σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες του επαγγέλματος

Εκπαίδευση, ψυχολογία, συμπεριφορά σκύλων και άλλα

Ο Ειδικός στην Επικοινωνία Μεταξύ Σκύλων και Ανθρώπων, Ηλίας Ραϋμόνδης μετράει 19 έτη εμπειρίας. Θα σου προσφέρει όλες τις γνώσεις (θεωρητικές και πρακτικές) που είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου ως Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων. Σκοπός του δεν είναι να σε διδάξει απλά ένα πρόγραμμα  εκπαίδευσης σκύλων. Σκοπός του είναι να σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείς να δημιουργήσεις εσύ το δικό σου (πάντα χωρίς βία).
Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το πρόγραμμα του Μίλα στο Σκύλο σου Dog trainer Academy και το Καινοτόμο Σύστημα Ε.Σ.Σ.Α.

Νομικά εφόδια

Ο Νομικός μας Σύμβουλος, Ανάργυρος Κουλούρης θα σε ενημερώσει για όλους τους νόμους που αφορούν το επάγγελμά σου, καθώς και για τις υποχρεώσεις που έχουμε σαν Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Σκύλων, αλλά και σαν άνθρωποι, απέναντι στα ζώα και στους συμπολίτες μας.

Κτηνιατρικά εφόδια

Η κτηνίατρός μας, Εύη Παντοπούλου θα σου διδάξει όλα όσα είναι απαραίτητα να γνωρίζει ένας σωστός Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων σε σχέση με την υγεία των Σκύλων.

Ψυχολογία του ιδιοκτήτη

Ο ψυχολόγος, Χρήστος Τσαρακτσίδης θα σου εξηγήσει τα διάφορα μοντέλα της ψυχολογίας των ιδιοκτητών καθώς και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος προσέγγισης.

Αρχές φροντίδας και καλλωπισμού

Η groomer Αφροδίτη… θα σας διδάξει τις βασικές αρχές φροντίδας και καλλωπισμού των Σκύλων.

Γραμματειακή υποστήριξη

Η Αρχειονόμος μας, Βασιλική Λάζου, παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις σωστές λίστες Πελατών και Οργανωμένα Διαχειριστικά Αρχεία.

Πρακτική

Το Μίλα στο Σκύλο σου, διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις (Μίλα στο Σκύλο σου dog hotel), στις οποίες οι μαθητευόμενοι μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές και τις γνώσεις που θα αποκομίσουν απάνω στην εκπαίδευση, την ψυχολογία, τη συμπεριφορά, το σύστημα Ε.Σ.Σ.Α, τα Κτηνιατρικά Εφόδια και τη Γραμματειακή Υποστήριξη.

Υποστήριξη

Οι Σπουδαστές του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ζωντανές εκπαιδεύσεις με πελάτες μας, σε σεμινάρια και σε events. Μετά την αποφοίτηση δίνεται η δυνατότητα επιπλέον εξάσκησης και πρακτικής σε όποιον το επιθυμεί καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας.

Συμβουλές Marketing στα πρώτα βήματα

Τα χρόνια εμπειρίας μας, τα σεμινάρια marketing που έχουμε παρακολουθήσει αλλά και οι σύμβουλοι μάρκετινγκ που έχουμε προσλάβει μας έχουν δώσει αρκετά για να μπορέσουμε να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα βήματα της νέας σας καριέρας…